Platforma Consiliului Digital Brașov

Platforma Consiliului Digital Brașov este acum la dispoziția tuturor brașovenilor care doresc să sesizeze provocările comunității în vederea soluționării acestora. Prin trasabilitate și transparență, această inițiativă permite și implicarea activă a cetățenilor în implementarea soluțiilor eficiente identificat.


Printr-o simplă autentificare prin adresa de mail sau contul Google, utilizatorii își creează un profil personal, având acces la semnalarea de noi provocări, vizualizarea celor existente și celor mai important clasate.

Platforma este structurată atât de minuțios, astfel încât provocările sunt împărțite și grupate pe categorii și la fel și utilizatorii, tocmai pentru a eficientiza procesul căutării și al aderării la un anumit grup de persoane din cadrul platformei.

Vă invităm să accesați platforma la următorul link https://consiliul-digital-brasov.web.app/ și să luați, astfel, parte la dezvoltarea sustenabilă a acestei comunități prin semnalarea și conștientizarea provocărilor din Municipiul Brașov!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *